Online contact maken

Eenzaamheid is een groot probleem dat enorm veel mensen raakt. Het is dus ook niet iets wat je ‘zomaar even’ oplost. En toch… eigenlijk zijn we állemaal een stukje van de oplossing. Door wat vaker ‘hoi’ te zeggen en een praatje met elkaar te maken kun je al verschil maken. Met dat idee is Steljevoor bedacht: een campagne die iedereen aanmoedigt om meer contact met elkaar te maken, zodat we ons vrolijker en minder eenzaam voelen.

Om mensen te inspireren, trekken we door het hele land met onze koffieactie en de Hoi-tour. Op pleinen, markten en bij stations gaan we bij de Hoi-letters in gesprek met mensen over eenzaamheid en mentale gezondheid. Het mooie: veel mensen vertellen er open over.

Op de socials van Stel je voor vertellen we over deze gesprekjes, want het is belangrijk om te laten zien dat eenzaamheid niet iets is om je voor te schamen.

O is verantwoordelijk voor alle Steljevoor-content: van het ophalen en het produceren tot het plaatsen en analyseren van de prestaties. De opdrachtgevers, NS en ProRail, kijken mee op belangrijke momenten. Zo werken we nauw samen.

Een kijkje nemen op de socials? Klik hier voor Instagram en hier voor de Facebookpagina.