Vacature: Accountmanager

Met een warm hart en een koel hoofd.

Je bent al een tijdje accountmanager maar er knaagt iets. Je merkt dat je het steeds belangrijker vindt om met je werk verschil te maken. Wij begrijpen dat!

Hallo met O!

We zoeken de beste accountmanager voor het leukste bureau van Utrecht. Iemand die midden in de creatieve chaos van O de boel voor onze klanten strak op orde houdt. Bij O-bureau zijn we op zoek naar een ervaren accountmanager die staat te trappelen om voor maatschappelijk betrokken merken aan het werk te gaan. Is dit jou op het lijf geschreven? Dan hebben we je veel te bieden.

Wij zijn een communicatiebureau en maken al 29 jaar klanten blij met goede ideeën.

Wij zeggen altijd ‘alles begint met een goed idee’. En dat menen we, daar zijn we een rare in. Zonder een goed idee, een sterk concept, beginnen we nergens aan. Niet aan het bedenken van een merknaam, niet aan een positionering, niet aan een campagne en niet aan een website.

Wat is een goed idee?

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed idee simpel en glashelder is. Het is een idee dat je oma ook snapt. Het maakt de wereld net wat leuker, fijner of mooier. Het geeft organisaties een gezicht en merken karakter. Daar werken we bij O dus elke dag aan! Zo helpen we eenzaamheid bestrijden, maken we reizen met het OV makkelijker en bieden we mensen met schulden een lichtpuntje. Daarnaast krijgen we kinderen weer aan het lezen, helpen we zelfmoord voorkomen en werven we honderden bijzondere artsen. Om maar een paar projecten te noemen. Dat doen we voor klanten zoals het Diakonessenhuis, Theater Utrecht, SchuldHulpMaatje, Borstkankervereniging, Universiteit Utrecht en OVpay. Help je mee?

Wat ga jij doen?

– je bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten
– je bent de schakel tussen het creatieve team, klanten en leveranciers.
– je zorgt er samen met strategie voor dat vragen en verwachtingen van de klant kraakhelder worden geformuleerd.
– je vertaalt klantwensen naar heldere briefings voor het creatieve team.
– je stelt (strategische) accountplannen op voor onze klanten, evalueert je plannen en stelt ze bij als het nodig is.
– je maakt offertes, beheert (klant)budget en bewaakt de planning.
– je organiseert en coördineert projecten.
– je onderhoudt relaties met onze klanten en bouwt ze uit.
– je haalt nieuwe briefings op en stemt deze af met het team, samen zorgen jullie voor een scherpe debriefing voor de klant.
– je begeleidt het creatieve team tijdens conceptontwikkelingen, en doet in interne reviews stevig mee.

Kernwoorden?

Je bent een optimist, ondernemend, organisatietalent, open, oplosser, ordeschepper, opgewekt, opgetogen, onverstoorbaar en ontspannen. Valt het je op? Er zit heel veel moois in O. En dat zoeken we dus ook in onze mensen.

Wat heb je in huis?

– je hebt ervaring bij een bureau en eerder als accountmanager gewerkt.
– je hebt een HBO-studie ‘iets met communicatie’ afgerond.
– je hebt de skills en ervaring om klanten te adviseren.
– je hebt de vaardigheid om met iedereen in een organisatie te schakelen en ze enthousiast te maken.
– je hebt een actieve houding, bent optimistisch en denkt in oplossingen.
– je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kunt prima presenteren.
– je hebt de kwaliteit om meerdere projecten tegelijk snel, pragmatisch en zelfstandig te managen en je kunt prioriteiten stellen.
– je woont in (regio) Utrecht.
– je bent leuk!

Wat wij bieden?

Je kan beter vragen ‘wat niet?’ Dat zullen we je eerst vertellen: je krijgt geen auto van de zaak (wij fietsen liever), geen collega’s die je stoelpoten doorzagen (daar zijn we veel te leuk voor), je krijgt geen jaloerse blikken als je successen boekt en nee, je hoeft jezelf niet beter voor te doen dan je bent en kunt gewoon lekker jezelf zijn.

Wat bieden we je wel: een baan voor 36 uur, je bent om de week een dag vrij (want wij vinden vrije tijd ook belangrijk). We bieden je het gevoel dat je verschil maakt met je werk. Dat doe je in een toffe club collega’s (we zijn met z’n zestienen) die elkaar bijstaan en prikkelen. Die elkaar het ene moment de waarheid zeggen en het andere moment op de schouders nemen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Je werkt op een coole plek in het hart van het creatieve Campus Werkspoor in Utrecht waar je ook af en toe kan wandelen met onze kantoorhond Moos. We houden van een lekkere borrel samen, hebben regelmatig teamdagen met gastsprekers en gaan elk jaar op inspiratieweekend.

En… actie!

Sta je al te popelen? Genoeg gepraat dan! Stuur een mail waar we enthousiast van worden, met een foto en je CV, naar laura@o-bureau.nl. Als wij niet al een hele leuke baan hadden, zouden we zelf solliciteren!